Nazorg Westland – wat superfijn dat dát bestaat!

Mijn verhaal in het kort: als jonge moeder 2x borstkanker gehad en hierna ook een buikoperatie en hormoontherapie, waardoor ik in de overgang ben.

Mijn toenmalige werk was te zwaar en te veeleisend voor mijn overgebleven energie en concentratie. Ik heb kennis gemaakt met Diane van Nazorg Westland via Inloophuis Carma tijdens een bijeenkomst in het RdGG i.v.m. Wereld Kankerdag. Ze vroeg heel geïnteresseerd naar mijn verhaal en toen het over mijn werk ging en de problemen en uitdagingen die ik daar over had, heeft ze direct aangeboden om me te helpen met ondersteuning vanuit een gespecialiseerd bedrijf.

Dat heb ik in eerste instantie afgewezen, want het zou vást allemaal weer goed komen en worden zoals het was…. Misssss!!!

Het heeft me veel tijd en therapie gekost om te beseffen dat ik niet meer word wie ik was voor de diagnose en behandelingen. Het besef is er nu dat ik tevreden moet zijn met hoe het nu met me gaat en blij mag zijn met alles wat nóg beter zal gaan/gaat worden. IK ben het belangrijkste en mijn geweldige gezin en lieve vriendinnen hebben me daar heel goed bij geholpen.

Wat werk betreft heb ik begin dit jaar alsnog de hulp van Nazorg Westland gevraagd. Wat is het fijn als er iemand écht naar je luistert, meedenkt en regelmatig vraagt hoe het gaat. Wat is het fijn dat er bedrijven zijn die zich hebben verbonden aan Nazorg Westland om mensen zoals ik te kunnen/willen helpen. En dat heeft na ontzettend veel geduld en best wat tegenwerking vanuit de andere partij, door zeer vakkundige inzet van mijn “hulptroepen” geresulteerd in een voor mij gewenste situatie, waardoor ik een hoofdstuk kan afsluiten en een nieuwe start kan gaan maken.

Dankbaarheid is het beste woord dat ik kan gebruiken voor alle hulp!!!