Diane van Lier, cliëntondersteuner
Ik heb gewerkt in de verstandelijke gehandicaptenzorg en 20 jaar als verpleegkundige in het Reinier de Graaf Gasthuis, waarvan 10 jaar op de afdeling oncologie. Mijn hart ligt bij de oncologie, omdat ik het fijn vind deze specifieke patiëntengroep en hun naasten te begeleiden. Ik ben heel erg blij dat ik mij kan inzetten voor Nazorg Westland. Op deze manier wil ik ondersteuning bieden aan mensen, die het nodig hebben, na hun behandeling van kanker.

Bart Duijvesteijn, voorzitter
Ik ben werkzaam als Salesmanager bij Van den Bos Flowerbulbs. Graag maak ik verbinding tussen patiënten en de Westlandse samenleving in het Nazorg traject. Mijn hobby’s zijn wandelweken organiseren samen met mijn vrouw Dorien, en lekker zelf sporten.

Jaap Elenbaas, penningmeester
Ruim 30 jaar Vertegenwoordiger bij Van den Bos Flowerbulbs. Sinds 2018 gepensioneerd en de “The walk to the Tourmalet” gelopen, omdat ik, zoals zoveel mensen, van dichtbij heb meegemaakt en gezien wat kanker met je doet. Ik vind dat nazorg heel belangrijk is, daarom wil ik mij graag inzetten bij NaZorg Westland.

Pamela Breas – Bakker, bestuurslid
Van 1980 tot 2008 als huisarts in Monster gewerkt. Sinds eind 2010 bestuurlijk betrokken bij Inloophuis Carma. Tijdens mijn werk, in het inloophuis en in mijn privéleven werd en word ik veelvuldig geraakt door kanker. Hierdoor voel ik mij enorm betrokken bij de Stichting NaZorg Westland, die zich inzet om voor mensen – dicht bij huis – passende nazorg te regelen.

Ellen Vollering, vrijwilliger
Ik ben ontzettend blij dat ik 1,5 jaar geleden gevraagd ben mee te helpen om dit mooie project tot stand te brengen. Als fysiotherapeut begeleid ik al jaren mensen die te maken hebben met de gevolgen van de behandeling voor kanker. Door met elkaar binnen NaZorg Westland de handen ineen te slaan, hoop ik dat er een goede basis gelegd wordt om onnodige zorg van iemands schouders af te nemen. Hobby’s: zingen, fietsen, wandelen en in contact komen met mensen.