NaZorg Westland op vrijwilligersmarkt Vitis Welzijn

NaZorg Westland was aanwezig op de Vrijwilligersmarkt van Vitis Welzijn op 13 februari 2019. Tijdens deze Vrijwilligersmarkt konden bezoekers kennis maken met 20 organisaties die zich inzetten voor de Westlandse samenleving.

De zoektocht van vrijwilligers die konden speeddaten met de diverse organisaties zorgde voor een ontspannen sfeer midden in De Tuinen te Naaldwijk. Vanzelfsprekend zijn wij als Stichting NaZorg Westland erg blij met de hulp van vrijwilligers. Bovendien konden wij onze cliëntondersteuners weer onder de aandacht brengen, die cliënten met kanker kunnen adviseren naar diverse trajecten die invloed hebben op het herstel, mede mogelijk gemaakt door de donatie van Team Westland.

Deze drukbezochte vrijwilligersmarkt was een ontmoetingsbijeenkomst en bood tevens de mogelijkheid voor jongeren om te zoeken naar een MAS stage, als onderdeel van hun middelbare opleiding. Een compliment ontvingen wij van diverse leerlingen, omdat zij NaZorg Westland een mooi initiatief vonden. Wij zijn natuurlijk blij met deze leerlingen die wel voor NaZorg Westland in hun eigen dorpskern willen flyeren.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *