Inschrijving Rainforest Challenge gestart

De inschrijving voor de Rainforest Wandel Challenge, de wandelweek die gehouden wordt van 20-29 februari 2020 in Maleisië, ten bate van het goede doel NaZorg Westland, is gestart! Inschrijven is mogelijk via bart.duijvesteijn@vandenbos.com. Ook wordt een voorlichtingsavond georganiseerd op dinsdag 27 augustus a.s.

In de Cameroon Highlands in Maleisië zal van 20 t/m 29 februari 2020 de Rainforest Wandel Challenge worden georganiseerd door Bart en Dorien Duijvesteijn vanuit Nederland en Luuk en Maz Runia vanuit Maleisië.

Een nieuwe uitdaging voor wandelaars om prachtig Azië te ontdekken. Uiteraard wordt er gewandeld voor een goed doel, in dit geval Stichting NaZorg Westland. Voor meer informatie zie www.nazorgwestland.nl

Het programma omvat een wandelweek in een van de mooiste gebieden van Azië. In totaal kunnen 30 wandelaars / vrijwilligers zich inschrijven vanuit Nederland. Er zullen ook deelnemers uit Maleisië meewandelen. Er wordt gevlogen met directe retour (nacht) vluchten met KLM van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Het verblijf is in Tanah Rata, het hotel (****) ligt in het centrum van het wandeldorp.

De kosten bedragen € 1500,- per persoon, inclusief tickets, vervoer in comfortabele busjes, wandelgidsen en hotel met ontbijt. Exclusief eten en drinken. Ook zullen ter voorbereiding elke 2 weken wandeltrainingen georganiseerd worden vanaf oktober 2019 t/m februari 2020, natuurlijk met ervaren wandelcoach. Deze trainingen zijn ook in het deelnemersbedrag inbegrepen.

Leuke extra’s: Bezoek aan hoofdstad Kuala Lumpur met zijn prachtige skyline. In contact komen en ervaringen uitwisselen met deelnemers uit Maleisië. Wandelen door een van de mooiste gebieden van Azië (hoogte ongeveer 1400 meter) bij een heerlijke temperatuur. Tijdens de wandelingen bezoek aan theeplantages, aardbeienkwekerijen en verschillende tuinbouwbedrijven. De laatste dag zullen we naar 2000 meter klimmen, naar het Rainforest op de top van de Gungun Brinchang, om daar onze prachtige wandelweek af te sluiten.

U bent van harte welkom op de voorlichtingsavond “Rainforest Wandel Challenge 2020” op dinsdag 27 augustus 2019 om 19.45 bij Van Den Bos Flowerbulbs, Dijkweg 115, 2675 AC te Honselersdijk.
Wij hopen veel wandelaars te verwelkomen om deze prachtige uitdaging met ons aan te gaan (minimum aantal deelnemers: 20). Opgeven als deelnemer / vrijwilliger is al mogelijk via: bart.duijvesteijn@vandenbos.com. Ook voor verdere informatie kunt u hier terecht. Vanzelfsprekend kunt u zich ook opgeven, of vragen stellen, tijdens de voorlichtingsavond.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie