Aan de slag met de bloementaart

Vrijdag 22 mei zijn alle bloemen en benodigdheden voor de workshop ‘bloementaart’ afgeleverd bij alle deelnemers. Hilde Kortekaas van Bloemenatelier ’t Bloemeke had er prachtige bloemen voor uitgezocht, zodat er al heel enthousiast werd gereageerd bij het ontvangen van het pakket.

Lees meer

Workshop bloementaart

Lions Club ‘De Glazen Stad’ biedt cliënten van NaZorg Westland een leuke workshop aan: Maak je eigen bloementaart!
Hoe werkt dit?

Lees meer

Kunnen wij u in deze onzekere tijd misschien helpen?

Wat een onzekere tijden maken we mee. En vooral (ex) kankerpatienten zullen zich extra kwetsbaar voelen. Natuurlijk wilt u daar niet altijd aandacht voor vragen in uw eigen omgeving, iedereen heeft nu zijn eigen zorgen. NaZorg Westland beseft dat en wil er zeker in deze onzekere tijd voor u zijn.

Lees meer

Hulp waar dat nodig is

Met elkaar, voor elkaar. Hulp waar dat nodig is. Ook in deze tijd met veel vragen, angst en kwetsbaarheid. NaZorg Westland is altijd telefonisch bereikbaar voor vragen aan onze cliëntondersteuner op 06 – 24 54 01 97 en via info@nazorgwestland.nl

Lees meer

Opbrengst Rainforest Challenge €44.000,-!!

Het zit erop! Vier dagen is er gewandeld in de Cameron Highlands in Maleisië voor Stichting Nazorg Westland. Hoogtepunt was de bekendmaking van de totale opbrengst. Daar werden we heel stil van… Wandelaars van de Rainforest Challenge haalden het fantastische bedrag op van € 44.000,-!

Lees meer

Wandelen in Maleisië

De wandeltocht van in totaal ruim 100 kilometer is voor de deelnemers aan de Rainforest Challenge 2020 in Maleisië begonnen. In de bijzondere omgeving van de Cameron Highlands worden 4 dagen mooie wandelingen uitgezet. Wat een prachtige en pittige prestatie zal dat zijn!

Lees meer

Drieluik op WOS

De WOS zendt een mooie serie van 3 afleveringen uit waarin het werk van Nazorg Westland centraal staat. In de eerste uitzending wordt de ontstaansgeschiedenis belicht en het werk van de cliëntondersteuner. In aflevering 2 ziet u de voorbereidingen voor de Rainforest Challenge en in uitzending 3 de wandeling in Maleisië.
Klik hierna voor de uitzendingen: https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1n4wg5UgsXSZsXQ9UlcSccPK3Uw5wYQWm?usp=drive_open

Lees meer

Mega opbrengst sponsoravond Rainforest Challenge!

De deelnemers aan de Rainforest Challenge in Maleisië organiseerden een gezellige feestavond bij Debets Schalke. De opbrengst van de kaartverkoop voor deze avond en de veiling met leuke en interessante kavels leverden het prachtige bedrag op van €14.500! Onze grote dank gaat uit naar alle aanwezigen, die deze prachtige avond mogelijk hebben gemaakt. En veel dank aan Debets Schalke voor het beschikbaar stellen van hun kantine en sponsoring van de consumpties!

Lees meer

Rainforest Challenge met grauwsluier

Algemeen Dagblad 6 februari 2020: Bart Duijvesteijn strijkt op 20 februari met 27 Westlandse wandelaars neer in Maleisië. Onder de vlag van Team Westland lopen zij de Rainforest Challenge, een tocht van 4 dagen in een bergachtig tuinbouwgebied. Door het plotselinge overlijden van deelneemster Wil Voskamp wordt het een tocht met een dikke zwarte rand.

Lees meer

Wereldkankerdag

Inloophuis Carma en Nazorg Westland organiseerden voor patiënten, hun naasten en zorgprofessionals een gevarieerd programma tijdens Wereldkankerdag met als resultaat een mooie sfeer en gezellige workshops tijdens deze druk bezochte avond in Inloophuis Carma.

Lees meer